ویلای پیش ساختهساخت ویلای ارزانسازه ال اس افسوله ال اس اف

اعتماد شما تبلیغات ماست

logo-pardis-01
پوشش کف سازه ال اس اف | اجزای کف سازه ال اس اف | ال اس اف | 

فهرست مطالب

پوشش کف سازه ال اس اف

ساخت و ساز خانه و ویلا به روش ال اس اف روشی بسیار نوین است که مورد توجه همه مردم قرار گرفته اما همچنان در مورد قسمت های مختلف سازه ال اس اف ابهاماتی وجود دارد در این مقاله سعی می کنیم تا سوالات و ابهاماتی که درباره ی پوشش کف سازه ال اس اف وجود دارد را برطرف نماییم پس با ما همراه باشید.

سازه ال اس اف سازه ای است که با سرعت بالایی نسبت به ساخت و ساز سنتی ساخته می شود، اما این سرعت ساخت بالا خدشه ای در امنیت و مقاومت این سازه ایجاد نمی کند. اسکلت اولیه ی سازه ال اس اف از پروفیل های فولادی سبک ساخته شده است که این پروفیل ها خود از ورق های گالوانیزه درست شده است.

کف سازه ال اس اف برخلاف ساخت و ساز سنتی خبری از ملات نیست و از مصالح خشک و پیش ساخته استفاده می شود و همین امر موجب سرعت بالاتر ساخت و ساز به روش ال اس اف  LSF می باشد. البته لازم است اضافه کنم بسته به نوع سازه و نیاز کارفرما از پوشش هایتر مانند بتن آرمه و یا فوم بتن استفاده می شود.

برای پوشش کف سازه پیش ساخته ال اس اف می توان روش ها و متریال های مختلفی را اعمال نمود برای مثال برای طبقه اول یا طبقه هم کف می توان از یک دال بتنی با ضخامت 10 سانتی متر استفاده کرد که با پوشش سرامیک یا کف پوش و … پوشانده شده البته همه این ها بسته به نوع سازه دارد.

برای طبقه دوم و بالاتر می توان از تخته سه لا با ضخامت 15 میلی متر همراه با عایق بندی استفاده کرد و با سرامیک و کف پوش پوشانده می شود و به جای استفاده از ملات سیمان از چسب استفاده می شود.

البته برای طبقه دوم و یا طبقات بالاتر به جای تخته سه لا از تخته های سینوسی نیز می توان استفاده کرد و هر نوع سرامیک و کفپوشی بر روی آن قابل اجراست و هم با ملات سیمان و هم با چسب پوشانده می شود. در سازه ال اس اف برای درب و پنجره هیچ محدودیتی وجود ندارد و می توان از هر نوع پنجره آلومینیومی و یا پی وی سی و … استفاده کرد.

در کل در ساختار سازه ال اس اف استفاده از مصلح سنتی به حداقل رسیده و اغلب از مصالح پیش ساخته و قابل حمل استفاده می شود.پوشش کف سازه ال اس اف | اجزای کف سازه ال اس اف | ال اس اف | 

اجزای کف سازه ال اس اف

پوشش کف سازه ال اس اف را معمولا به سه روش مختلف می سازند که بسته به نیاز سازه و درخواست کارفرما با عایق صوتی و حرارتی ساخته می شود:

  1. پوشش کف از جنس تخته چندلا و او اس بی و فایبر سمنت، بتن آرمه و یا فوم بتن می باشد.
  2. تیرچه هایی از نوع مقاطع C شکل یا خرپایی با فواصل 40 یا 60 سانتی متری و با عمق حداقل 20 سانتی متر
  3. پانل گچی زیر سقف برای پوشش سقف طبقه پایین با ضخامت حداقل 9.5 میلی متر

انواع پوشش کف سازه ال اس اف

پوشش کف معمولا اولین روکش نصب شده در ساخت و ساز سازه ال اس اف است. در ادامه کمی راجع به انواع پوشش کف سازه توضیح خواهیم داد:

  • پوشش کف سازه ال اس اف با تخته چندلا یا پلی وود
  • پوشش کف سازه ال اس اف با او اس بی
  • پوشش کف سازه ال اس اف با فایبر سمنت
  • پوشش کف سازه ال اس ف با بتن آرمه
  • پوشش کف سازه ال اس اف با فوم بتن

پوشش کف سازه  LSF با plywood

پوشش پلی وود یا تخته چندلا برای پوشش کف ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد و از مستحکم ترین تخته ها می باشد که بیشتر مناسب سازه های دائمی است و معمولا برای قاب بندی، تیرها، کفپوش ها و پانل های مهاربندی مورد استفاده قرار می گیرد. پوشش کف سازه  LSF با plywood در برابر ضربه و وزن های سنگین مقاومت بالایی دارد.

پوشش کف سازه LSF با OSB

این پوشش در واقع تخته با الیاف جهت دار است که با روش های مهندسی با افزودن چسب و فشرده سازی درست شده است. پوشش کف سازه LSF با OSB بسیار سبک است و برای پوشش کف و دیوار و حتی سقف نیز مورد استفاده قرار می گیرد چرا که بسیار مستحکم و مقاوم در برابر باد و باران است به همین علت گاهی نیز به عنوان پانل های عایق برای سازه مورد استفاده قرار می گیرد.پوشش کف سازه ال اس اف | اجزای کف سازه ال اس اف | ال اس اف | 

پوشش کف سازه LSF با Fiber cement

پوشش کف با فایبر سمنت پوششی بسیار سبک از جنس الیاف سیمانی است که استفاده از این روش موجب کاهش وزن در کل سازه ال اس اف می گردد و مشکلات سازه های سنتی را ندارد.

پوشش کف سازه LSF با Reinforced concrete

پوشش کف با بتن آرمه مناسب ساختمان های چند طبقه است چرا که مقاومت خیلی بالایی دارد و در ضمن ضد حریق و ضد خوردگی می باشد. از مزیت های این سقف مقاومت بالای آن است و همچنین عایق صوتی خوبی در برابر صدا می باشد. اما به هر حال این روش جزء روش های سنتی محسوب می شود و وزن زیادی دارد.

پوشش کف سازه LSF با Foam concrete

پوشش کف سازه با فوم بتن که به تازگی در پروژه های ساخت و ساز ال اس اف مورد استفاده قرار می گیرد بسیار سبک و دارای عایق صوتی است. البته این روش تاکنون در ساخت و ساز سنتی مورد استفاده قرار می گرفته است به همین دلیل استفاده از این روش نیازمند ملاحظات تخصصی می باشد.

کلام آخر

در این مقاله سعی کردیم تا شما را با انواع پوشش کف سازه ال اس اف  آشنا کنیم امیدواریم این مطلب برای شما مفید باشد لطفا نظرات و تجربیات خود را در پایین همین مقاله با ما در میان بگذارید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا

برای مشاوره سریع فقط شمارتو وارد کن