ویلای پیش ساختهساخت ویلای ارزانسازه ال اس افسوله ال اس اف

اعتماد شما تبلیغات ماست

logo-pardis-01
سازه پیش ساخته مدولار | ساختمان پیش ساخته مدولار | انواع ساختمان های مدولار | مصالح ساختمان مدولار | قطعات بتنی پیش ساخته مدولار | 

فهرست مطالب

سازه پیش ساخته مدولار

یک سازه پیش ساخته مدولار به سازه ای گفته می شود که در کارگاه ها و یا کارخانه ها ساخته می شود و در محل پروژه قسمت های مختلف آن سرهم می شود. در واقع منظور از خانه های پیش ساخته سازه هایی است که در کوتاه ترین زمان ممکن ساخته و مونتاژ می گردد و آماده استفاده است.

برخلاف باور خیلی ها که فکر می کنند ساختمان پیش ساخته سازه ای است که به پشت خودرو بسته می شود و از محلی به محل دیگر انتقال پیدا می کند لازم است که به اطلاع برسانم که سازه پیش ساخته مدولار ال اس اف همانند ساختمان هایی که با روش سنتی ساخته شده است می باشد و بر روی زمین مستقر است این سازه ها نیز بر روی زمین نصب و اجرا می گردد.

درست است که این سازه ها بسیار سبک است و قابلیت جا به جایی دارد اما نه به این روش که عده ای بر آن باور دارند. در واقع این سازه ها توسط متخصصین و با پیچ و مهره و اتصالات ساخته شده و اگر کسی بعد از چند سال استفاده از سازه تصمیم به جا به جایی بگیرد باز هم باید از یک گروه متخصص کمک بگیرد تا سازه LSF را جا به جا کند.

ساختمان پیش ساخته ال اس اف به دلیل اینکه در کارخانه و محیط های صنعتی ساخته می شود قسمت های اولیه کار با سرعت خیلی خوبی انجام می شود و در عرض چند هفته به طور کامل ساخته می شود.سازه پیش ساخته مدولار | ساختمان پیش ساخته مدولار | انواع ساختمان های مدولار | مصالح ساختمان مدولار | قطعات بتنی پیش ساخته مدولار | 

ساختمان پیش ساخته مدولار

از این نوع سازه به جزء خانه و ویلا و … می توان برای ساختمان های اداری و تجاری نیز ظاهر شوند. و به دلیل قابلیت حمل هیچ محدودیتی در مکان و فضای ساختمان پیش ساخته مدولار وجود ندارد.

این نوع سازه ها به عنوان ساختمان های دوستدار طبیعت شناخته شده است چرا که کمترین نخاله و آلودگی را از خود به جای می گذارد. این ساختمان های مدولار  بعد از احداث قابلیت تغییر اندازه دارد.

از نظر مقاومت سازه پیش ساخته مدولار نیز مانند ساختمان های سنتی بسیار مقاوم است و شرایط بیمه برای ساختمان مدولار و ساختمان های سنتی یکسان است.

این سبک از ساختمان سازی تازه وارد صنعت ساخت و ساز ایران شده و هر چه بیشتر پیش برود مورد توجه افراد بیشتری قرار خواهد گرفت.

ساختمان پیش ساخته مدولار در قرن هفدهم در قالب واگن های سیار در آمریکا مورد توجه همگان قرار گرفت به مرور این واگن ها جای خود را به سویئت های قابل جا به جا شدن داد. در واقع واگن ها بیشتر به کارگران و کشاورزان و فروشنده های دوره گرد کمک کرد و مورد استقبال عده ای قرار گرفت. کم کم در اوایل قرن بیستم در ابتدا به عنوان سوئیت های کوچک چند نفره با فولاد سبک ساخته شد.

به هر حال با پیشرفت زندگی صنعت ساختمان سازی نیز پیشرفت کرد و سازه های پیش ساخته قطعات و اجزای ساختمانی و مصالح فلزی و مصالح بتنی رشد چشمگیری داشت.

انواع ساختمان های مدولار

در واقع ساختمان های مدولار را به دو گروه می توان تقسیم کرد ساختمان های دائمی و ساختمان های قابل جا به جایی که در ادامه بیشتر توضیح می دهیم:

ساختمان های دائمی: این روش ساخت و ساز یک روش تحویل سازه پایدار است که ساخت و تولید در خارج از محل انجام می شود در واقع این روش موجب بهبود کیفیت ساخت و ساز می شود. از این روش هم به تنهایی می توان استفاده کرد و هم می توان در ترکیب با پروژه های ساخته شده استفاده کرد.

ساختمان های قابل جا به جایی: ساختمانی مونتاژ شده است که از طریق فرایند مدولار ساخته شده و با مقررات دولتی تطبیق کامل دارد. این ساختمان ها بارها مورد استفاده مجدد قرار می گیرند. این روش برای دفاتر محل ساخت، مراکز فروش، کلینیک های پزشکی و … قابل اجراست.

مصالح ساختمان مدولار

در ساختمان های مدولار خبری از ملات و آجر و مصالح سنگین نیست. چرا که باعث سنگینی سازه می گردد. در ساخت به شیوه مدولار دو نوع قاب داریم که شامل الوار چوبی، فولادی، بتنی است. هردو کاربرد منحصر به فرد خود را دارند و فولاد و بتن مقاوم تر است البته به جز این در ساختمان مدولار از سقف صوتی،دیوار داخلی گچی، لوله مسی برای لوله کشی و خرپاهای چوبی برای سقف و همچنین کاشی سرامیک و … استفاده می شود.

فواید ساخت به روش مدولار در مقایسه با ساخت سنتی

ساخت به شیوه ی مدولار قطعا می تواند در هزینه ها صرفه جویی نماید اما مزیت های دیگری نیز دارد. مزیت اصلی صرفه جویی در وقت و بازگشت سریع سرمایه می باشد. معمولا تا زمان آماده شدن سازه( تعیین محل فوندانسیون، لوله کشی در محل، بتن ریزی و …) ماژول های ساخته شده در کارخانه آماده و در محل مناسب خود قرار می گیرند. و این نشانه ی سرعت بالای اجرای این پروژه است.سازه پیش ساخته مدولار | ساختمان پیش ساخته مدولار | انواع ساختمان های مدولار | مصالح ساختمان مدولار | قطعات بتنی پیش ساخته مدولار | 

معایب ساختمان مدولار

ساختمان های مدولار نیز مثل هر ساختمانی خالی از ایراد نیست. درست است که ماژول ها با طراحی زیبا با کاربردهای مختلف ساخته می شود اما ماهیت بلوکی به این معناست که برخی از ساخت و سازها از نظر طراحی و زیبایی انعطاف پذیری خوبی ندارد.

آیا از ساختمان مدولار برای هر نوع سازه ای می توان استفاده کرد؟ هر نوع ساختمانی را می توان به صورت مدولار ساخت اما برای انجام این کار ساختمان باید به صورت مدولار طراحی شود اصولا زمانی که به دنبال ساخت سازه به روش مدولار هستند زمان برای آن ها بسیار اهمیت دارد و یا اینکه فضایی که در اختیار دارند بسیار محدود است.

قطعات بتنی پیش ساخته مدولار

قطعات بتنی از مصالح ساختمانی بسیار مدرن و تخصصی می باشد. این محصول با استفاده از بهترین تجهیزات و ماشین آلات اتوماتیک تولید شده و دارای کیفیت بسیار بالا است. انواع مختلفی دارد که از جمله آنها می توان به کفپوش، دیوارهای بتنی، انواع سنگ جدول و بلوک های توپر اشاره کرد. همچنین نقش بسیار بالایی در تامین امنیت سازه های بتنی دارد. برای طراحی انواع ساختمان های مسکونی و غیر مسکونی مناسب می باشد. و دارای ضخامت های بسیار گوناگون است که به صورت پیش ساخته تولید شده اند. قطعات بتنی به صورت کاملا حرفه ای و پیشرفته تولید شده اند که تاثیر بسیار زیادی در کاهش زمان و صنعت ساختمان سازی دارند.

خرید قطعات بتنی پیش ساخته مدولار باید از بین نمونه هایی باشد که تا حد امکان از شن و ماسه تولید شده اند و مواد مصنوعی کمترین دخالت را در تولید آن دارند. این محصولات باید استحکام کافی داشته باشد تادر هنگام بارگیری دچار صدمه نشود. از مزیت های آن می توان به قابل شکل پذیری آن اشاره کرد. در ساخت ساختمان های مدولار از آخرین تکنولوژی و افراد کاملا حرفه ای استفاده می شود.

کلام آخر 

در کل از مزیت های سازه پیش ساخته مدولار می توان به استفاده بهینه از زمین نام برد همچنین در این روش آلودگی صوتی در ساخت و ساز به حداقل می رسد چرا که پروژه خیلی زود به پایان می رسد زیرا نیمی از کار در کارخانه ها انجام شده است. همچنین با محیط زیست سازگاری خیلی خوبی دارد چرا که کمترین زباله و نخاله ساختمانی را تولید می کند.

امکان سرویس دهی این سازه و ساخت ساختمان های مدولار در هر شرایط آب و هوایی و در هر منطقه ای حتی با مسافت های بسیار دور نیز به راحتی امکان پذیر است. پس یکی از بهترین روش های ساخت و ساز است. امیدواریم این مطلب برای شما مفید باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا

برای مشاوره سریع فقط شمارتو وارد کن