سوله ال اس اف و مزایای آن
سوله ال اس اف یکی دیگر از کاربردهای سازه های ال اس اف میباشد که توانسته است برای ساخت سوله به روش LSF بسیار کاربردی باشد و به کارفرما کمک میکند در شرایطی که زمان برای اجرای پروژه بسیار مهم است از این نوع سوله به بهترین شکل ممکن استفاده کند. حتما میدانید که سازه های ال اس اف یکی از روش های نوین ساختمان سازی است که با استفاده از ورق های نورد شده فولادی سبک و پیش ساخته برای ساخت انواع مختلف ویلا، خانه و هم اکنون سوله LSF مورد استفاده قرار میگیرد.
سوله سازی به روش ال اس اف می تواند برای ساخت انواع سوله های با ابعاد متوسط و کوچک مورد استفاده قرار بگیرد و برای ساخت سوله های بسیار بزرگ نمی توان از سوله سازی به روش ال اس اف استفاده کرد. روش ساخت ساختمان و یا سوله به روش ال اس اف سالهای بسیاری است که توسط مهندسان عمران تاییدیه های لازم برای ایمنی را دریافت کرده است و هم اکنون شاهد این هستیم که انواع مختلفی از سوله های مختلف با ابعاد مختلف در اقصی نقاط کشور نصب و ساخته شده اند که توانسته اند بعد از طی مدت زمان دو تا سه سال کاملا ایمنی و شکل ظاهری خود را حفظ کنند و همانند روز اول کاملا پایدار و مقاوم باشند.
در سوله سازی به روش lsf برای اجرای سقف و پوشش آن از همین روش استفاده می شود. پس بنابر این سقف های استفاده شده در این نوع سولهها نیز بسیار سبک هستند و همانند دیوارها از ورق های فولادی نورد شده بسیار محکم و البته سبک استفاده می کنند. در دیوارها نیز بعد از اجرای سازه ال اس اف در انتهای کار بنا به درخواست کارفرما از لایه های گچی، سیمانی و یا چوبی برای پوشش دیوارها استفاده می شود که برای پوشش ورق های فولادی مورد استفاده قرار می گیرد.
به طور کلی روش ساخت سوله به سبک lsf یکی از روشهای جدید است که می تواند مدت زمان ساخت سوله را برای کارفرما بسیار کاهش دهد و علاوه بر آن قیمت سوله lsf نیز در مواردی بسیار کاهش می دهد و ساخت سوله به روش فوق برای کارفرما هزینه بسیار کمتری را در بر دارد.
مزایای سوله LSF
مزایای استفاده از سوله و ساختمان به روش ال اس اف می تواند شامل مواردی شود که اشاره کردن به آنها خالی از لطف نیست. اولین نکتهای که در سوله های ال اس اف بسیار مهم است و توجه به آن می تواند برای کارفرما بسیار مهم باشد وزن سبک این سوله ها و حمل و نقل آسان آنهاست که می تواند تاثیر مستقیم در مدت زمان حمل و نقل و به همین منوال کاهش هزینه ها را در بر داشته باشد.
مورد بعدی که می تواند در ساخت سوله به روش LSF بسیار مهم باشد نصب و اجرای این سوله ها است که از سرعت بسیار بالایی برخوردار هستند و در کمترین زمان ممکن میتوان یک سوله ال اس اف را در اختیار داشت. همانطور که میدانید سازه های LSF برای عایق بندی و کاهش هزینه های انرژی با توجه به استفاده از مصالح نوین بسیار کارآمد هستند. به همین شکل سوله های lsf نیز در کاهش هزینه های انرژی و عایق بندی صدا و دما می توانند بسیار کارآمد باشند.
نکته مهم بعدی که از مزیت های قابل توجه این نوع سازه های lsf هستند مقاومت آنها در برابر زلزله تا ۸ ریشتر می باشد. با توجه به اینکه کشور ما بر روی کمربند زلزله واقع شده است این مقاومت در برابر زلزله می تواند برای کارفرما بسیار مهم باشد. مقاومت در برابر آتش سوزی و صرفه جویی در مصرف انرژی و نیز مقاومت در برابر نم و رطوبت از دیگر مزیت های استفاده از سولههای ال اس اف میباشد.
با توجه به سبک بودن این سازه ها شاهد کاهش هزینههای بسیاری برای استفاده از جرثقیل و ماشین آلات سنگین هستیم. با توجه به مقاومت آنها در برابر نم و رطوبت میتوانیم از این نوع سوله ها در مناطق مرطوب و با شرایط بد جوی نیز با خیال آسوده استفاده کنیم.
چرا استفاده از سوله های LSF مفید است؟
برای اینکه بدانیم چرا باید از سوله های ال اس اف استفاده کنیم می بایست به چند نکته دقت کنیم. در موارد بسیار زیادی کارفرما برای اجرای یک سوله مدت زمان کمی در اختیار دارد. در اینگونه موارد می توان با استفاده از ساخت سوله به روش ال اس اف سرعت پیشرفت پروژه را تا حد بسیار زیادی افزایش داد. در همین راستا در بسیاری از موارد پیمانکاران برای ساخت سوله هزینه های گزافی را بر دوش کارفرما قرار می دهند.
زمانی که بخواهیم هزینه ساخت سوله را تا حد زیادی کاهش دهیم میتوانیم ساخت سوله به روش ال اس اف را مد نظر قرار دهیم. در خیلی از موارد دیده شده است که محل اجرای سوله ال اس اف در مناطق صعب العبور قرار دارد و امکان استفاده از ماشین آلات سنگین در این گونه موارد وجود ندارد بنابراین ساخت سوله به روش lsf در این گونه مناطق نیز بسیار کارآمد است.
هزینه ساخت سوله ال اس اف
ممکن است در نگاه اول ظاهر سازه های فولادی ال اس اف بسیار پیچیده به نظر بیایند ولی باید این را بدانید که اجرای این نوع سازه ها نیازمند نیروی انسانی ماهر و متخصص ولی در تعداد کم می باشد. به این معنی که اجرای سازه lsf نیازمند استفاده از کارگران بسیار زیادی نیست و با تعداد کمی نیرو که تخصص کافی را داشته باشند می توان سوله lsf را اجرا کرد که همین امر باعث کاهش هزینه نیروی انسانی و در انتهای کار کاهش هزینه ساخت سوله به این روش میشود.
در مقابل ابزارهای مورد استفاده برای ساخت سوله به روش lsf نیز هزینه های بالایی را بر دوش کارفرما قرار نمی دهند و می توان با استفاده از ابزارهای کاربردی و کاملا بهینه، ساخت سوله ال اس اف را با کمترین هزینه پیش برد. در روش های سنتی برای ساخت سوله علاوه بر استفاده از مصالح بسیار زیاد می بایست از نیروی کار زیاد و ابزار آلات سنگین نظیر انواع جرثقیل برای ساخت سوله به روش سنتی استفاده کرد که همین امر باعث می شود هزینه ساخت سوله به روش سنتی افزایش بسیار زیادی داشته باشد.
نکته بسیار مهم دیگری که می تواند هزینه ساخت سوله به روش ال اس اف را کاهش دهد عایق بندی در برابر دما میباشد که این کار را با استفاده از پنل های بسیار کاربردی میتوان انجام داد که در دراز مدت هزینهای کارفرما را کاملا کاهش خواهد داد.
ساخت سوله به روش ال اس اف میتواند پیچیدگیهای خاص خود را داشته باشد. پیشنهاد می کنیم در صورتی که نیاز به ساخت سوله به روش ال اس اف دارید حتماً فرم برآورد هزینه ساخت سوله را پر کنید تا کارشناسان ما بتوانند پس از مشاهده و برآورد نیازهای شما نسبت به برآورد هزینه ساخت سوله به روش lsf و طراحی و اجرای آن از ابتدا تا انتهای کار با شما در ارتباط باشند. تیم فنی مهندسی پردیس گیلان یکی از تیم های متخصص در زمینه ساخت انواع سازه های lsf در ایران می باشد که می تواند به بهترین شکل ممکن و با کمترین هزینه برای ساخت سوله ال اس اف به شما کمک کند پس با ما در ارتباط باشید.