تفاوت سازه ال اس اف با کانکس
در این مقاله سعی می کنیم تا درباره تفاوت سازه ال اس اف با کانکس و مزایای سازه ال اس اف و مزایای کانکس مطالبی را مطرح نماییم و به مقایسه سازه LSF و کانکس بپردازیم اصولا افکار عمومی بر این باورند که سازه ال اس اف همان کانکس است و سازه LSF را با کانکس یکسان می دانند این در حالی است که تفاوت بسیار فاحشی بین این دو وجود دارد که در ادامه مطرح خواهیم کرد.
سازه ال اس اف سازه ای است که برای اسکان موقت ساخته نمی شود بلکه دارای تمام تجهیزات کامل از قبیل آب،برق، لوله کشی و سرویس بهداشتی و …بوده و از لحاظ ظاهر هیچ تفاوتی با ساختمان هایی که امروزه در آن زندگی می کنیم ندارد و برای اسکان دائم مورد استفاده قرار می گیرد.
این در حالی است که کانکس فقط برای اسکان موقت است و برای زندگی دائم و برای یک عمر ساخته نشده است چرا که امکانات کافی برای طولانی مدت در آن وجود ندارد و با خانه ای که در آن به راحتی زندگی می کنیم متفاوت است و حتی از لحاظ ظاهری نیز بین سازه ال اس اف و کانکس تفاوت چشم گیری وجود دارد.
مقایسه سازه LSF و کانکس
سازه ال اس اف از ورقه های فولادی گالوانیزه ساخته می شود اما کانکس ها از قوطی های صنعتی ساخته می شود. اصلی ترین تفاوت سازه LSF با کانکس در مصالحی است که برای ساخت استفاده می شود در ساخت کانکس از ورقه های آلومینیومی استفاده می شود ولی در ساخت سازه های ال اس اف از ورقه های گالوانیزه استفاده می شود که موجب سبک شدن سازه و مقاوم بودن سازه در مقابل هر نوع شرایط آب و هوایی می باشد.
سازه های ال اس اف را بر اساس اصول و قوانینی تا چند طبقه نیز می توان ساخت اما کانکس ها به علت موقتی بودن و استفاده از پروفیل های جدار نازک غیر صنعتی مجاز به داشتن طبقات نیست.
طول عمر سازه های lsf بسیار بالا است حتی بالاتر از ساختمان های بتنی و در حال حاضر قابل مقایسه با هیچ نوع سازه ای نمی باشد.
در ساخت سازه ال اس اف هیچ محدودیتی وجود ندارد اما کانکس به علت لزوم حمل سازه به محل پروژه اصولا حداکثر ابعاد 12.5*2.4 متر می باشد. اما باید این را هم در نظر داشت که حمل و نقل کانکس ها بعد از چند سال استفاده بسیار راحت تر است از حمل و نقل سازه های ال اس اف چرا که بعد از پرداخت هزینه حمل مجبور به پرداخت هزینه نصب و اجرا نیز می باشیم.
در سازه های ال اس اف شیوه ی ساخت به این صورت است که قطعات در کارخانه ساخته شده و در محل پروژه نصب و اجرا می گردد اما در ساخت کانکس همه ی کارها در کارخانه انجام می شود و به محل پروژه حمل می شود.
سازه های ال اس اف معمولا برای اسکان موقت و بسیار کوچک ساخته می شود این سازه ها فاقد دفترچه محاسبات، نقشه های معماری، تاسیسات الکتریکی و مکانیکی می باشد و بیشتر با در نظر گرفتن تجربه ها ساخته می شود و به همین علت هیچ امنیتی در مقابل زلزله نداشته و مجوزی برای چند طبقه ساختن به کانکس ها تعلق نمی گیرد.
مزایای سازه ال اس اف
بسیار سبک است و در هر شرایط آب و هوایی قابل اجرا می باشد.
ایمنی بسیار بالایی دارد و در مقابل زلزله مقاوم است
از دیگر مزایای سازه lsf این است که هیچ تفاوتی با ساختمان های امروزه ندارد و به راحتی قابل سکونت است و در ظاهر هیچ تفاوتی ندارد.
تمامی کارهای پروژه ساخت و ساز ال اس اف زیر نظر مهندسان خبره انجام می شود و همه ی مراحل از نقشه ها تا مرحله ی اجرا طبق قوانین ساخت و ساز و اصول مهندسی انجام می شود.
مزیت کانکس
قیمت ساخت سازه ال اس اف نسبت به کانکس بیشتر است. چرا که متاسفانه در ساخت کانکس هیچ استاندارد خاصی در نظر گرفته نمی شود و برای اینکه با کمترین قیمت ممکن کانکس را تحویل دهند پس از هیچ متریال خاصی پیروی نمکنند و با کمترین قیمت، کانکس را ساخته و تحویل می دهند.
از دیگر مزیت های کانکس این است که بسیار کوچک است و با هر متراژ زمینی قابل استفاده می باشد.
و یکی دیگر از مزیت های کانکس این است که هزینه نصب ندارد.
کانکس ها کاربردهای گسترده ای دارند که مهمترین آن عبارتند از: نگهبانی، فروشگاهی، اسکان پلیس، انباری، سرویس بهداشتی، درمانگاه های سیار، دکه روزنامه فروشی و …
کلام آخر
سازه lsf نسبت به کانکس از امنیت بیشتری برخوردار است و طبق اصول مهندسی ساخته می شود و همه ی امکانات لازم برای زندگی را دارد بسیار مقاوم است و از ورقه های گالوانیزه ساخته می شود و بسیار سبک است و همین سبک بودن موجب شده تا در مقابل زلزله مقاوم باشد. کانکس ها هم کاربردهای متفاوتی دارند و به علت ارزان تر بودن راحت تر می توانید آن ها را تهیه نمایید اما برای اسکان دائم مناسب نیست.
امیدواریم این مطالب مورد استفاده شما قرار بگیرد و برای شما مفید باشد.